2009. február 17., kedd

Fotók a hóban

Egy kedves "leendő" vásárlóm érdeklődött a filcrácsos táskám után, hogy tervezem-e újabbak készítését. Bevallom nem esett nehezemre elővenni a témát. Variációs lehetőség akadt bőven, ide-oda téve a rácsos betétet, így aztán készült még három táska, no meg egy nesszeszer.
A fotózáskor egy kicsit örültem, hogy még a téli hangulat a meghatározó a munkáimban, mert a havazás festői háttérként kínálkozott.
Posted by Picasa

8 megjegyzés:

Julcsi írta...

Nagyon szépek lettek.
Csak lecik-cakkozod a filccsíkokat? Oda is rögzíted előbb?

Unknown írta...

Kedves Colette !Izgalmasak, gyönyörűek a táskáid. Nekem a formájuk nagyon tetszik. Különösen azok, melyenek fedele is van. Ezeket egybe szabod, vagy külön varrod a testre -mármint a fedelet.- Hogy nekem miért nem sikerül ??? Gratulálok .Várjuk a tavaszi kollekciót is.

Abile írta...

Gyönyörűek lettek! Nagyon tetszik a színek összeállítása is! :o)

Unknown írta...

Meseszépek. Varrónő létemre azt sem tudom hogy állnék neki kiszabni egy ilyen csodát... és tuti belül is szépen kidolgozottak. Rirígykedem:(
és gyönyörködöm (saját szabásminta amúgy? be kell vallanom szívesen elkészíteném magamnak bármelyik fazont pl egy szoknyámhoz, amiből marad mindig anyag...vagy ez pofátlanság, akkor csapj agyon...csak ha nem kérdek, akkor tuti nem kapok)
Gratulálok a munkáidhoz,és még egy mondatnyi csacsogás, egy cipzárhúzóka sem fogja elhagyni a "varrodámat " dísz nélkül!

Colette írta...

Julcsi, igen csak cikk-cakk az egész, meg néha egy kis bosszúság, mikor kihagy a gépem...

Jánosné: A fedeleket külön szabom, és a táska szájába fogatom bele. Lesz tavaszi kollekció is, csak egy kicsit csúszik, de most a télies idő miatt nem frusztrál annyira...

Köszi Abil:)))

Szilda, táska szabásmintákat nem szeretnék közölni, de szerintem ez érthető, de kérdésekre szívesen felelek.
Egyébként szabásmintához ihletet én is a japán könyvekből-újságokból veszek, csak talán a több ezredik táska után már könnyebben és bátrabban módosítok rajtuk:)))
Vágj bele, valamikor én is így kezdtem, aztán a többi jött magától:)))

Unknown írta...

Japán könyvek-újságok? Címmel esetleg linkkel tudsz segíteni? Mert egy alap már nekem is sokat segítene. Igazából pont arra lenne szükségem...

Colette írta...

Nekem papíralapúak vannak, régebbi beszerzések, azt tudom, hogy Budapesten a MESEBOLTban rengeteg kapható. A neten nem vagyok annyira otthon, linket nem tudok, de szerintem sokan vannak közöttünk, akik tájékozottabbak, őket kéne kérdezni.

Dapple írta...

Kedves Colette! Gyönyörűek a munkáid, örülök, hogy ráleltem a blogodra, eddig csak a meskán láttalak! Már vásároltam is tőled, én alakíttattam át a tulipános piperét kistáskává :)
Ha nem gond, felvettelek a linkjeim közé! :) Üdv, Dalma

Rendszeres olvasók

Számláló